Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

VATANDAŞ AHMET VATANDAŞIN SESİ OLDU

Denizli’de adaylar sahaya indi,

Denizli’de adaylar sahaya indi, depremle ilgili tedbirler de önemli bir gündem maddesi oldu.

İlçe başkan adayları arasında ise Sarayköy’de Ahmet Necati Özbaş ve Çal’da Fethi Akcan öne çıkıyor. Ancak, Tavas da Hüseyin İnamlık, Acıpayam da Fikret Gümüş ve Çivril de Gürcan Güven başkan adayları da Osman Zolan’dan destek bekliyor.

Sarayköy de geçtiğimiz hafta Cumartesi Sarayköy belediye başkanı ve Ak Parti Sarayköy Belediye başkan adayı Ahmet Necati Özbaş’ın SKM açılışında Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkanı ve aynı zamanda Sarayköy’ün damadı olan Osman Zolan’ın konuşmasında yaptığı açıklamalar diğer ilçe adayları için bir çıkış kapısı oldu.

Denizli Büyükşehir Belediye başkanı Osman Zolan: “ Ak partiye kızmışsınızdır fakat bana oy vermeyin Sarayköy adayımız Ahmet Necati Özbaş’a oy verin.” Dedi. Eşi Berrin Zolan Sarayköy’lü olduğu için Sarayköy’ün damadı Osman Zolan eşinin memleketi için kendinden vazgeçerek adayı için vatandaşlardan oy istedi.

İyi Parti’den Yasin Öztürk, Denizli için yola çıkarken, Saadet ve Gelecek Partisi’nden Sema Silkin Ün Büyükşehir Belediye başkan adaylığı için harekete geçti. Adaylar arasında Tip adayı Yağmur Yalçın da bulunuyor. Seçmenlerin, deprem gibi önemli konuların yanı sıra adayların projelerini dikkate alarak oy kullanmaları önem taşıyor.