Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yeni Kaymakam, Dumlupınar’a hareket getirdi

YENİ KAYMAKAM DUMLUPINAR’A HAREKET GETİRDİ

YENİ KAYMAKAM DUMLUPINAR'A HAREKET

Kütahya’nın Dumlupınar ilçesinde göreve yeni başlayan Kaymakam Abdulkerem Abbasoğlu ve protokol üyeleri, ilçe sorunlarını konuştular.

Başkan Niyazi Tezcan’ın makamında yapılan toplantıda, ilçede var olan eksiklerin tespitleri, birlik ve beraberlik içinde hareket edilmesi ve Dumlpınar ilçesinin her platformda tanıtılması için yapılması gereken çalışmaların konuşulduğu bildirildi.

Dumlıpınar’ın 137 bin şehidi ile Türkiye’nin kurtuluşundaki en büyük atılan adımın yeri olduğunu belirten, Başkan Tezcan, ’’Yeni kaymakamımız Abdulkerem Abbasoğlu, İlçe Jandarma Komutanımız Mustafa Çevik ve İlçe Emniyet Amirimiz İbrahim Kurt ile ilçemizin sorunlarını istişare edip atılacak adımları değerlendirdik. Dumlupınar’ın öneminin tüm dünyaya tanıtımı için iş birliği içerisinde hareket ediyoruz. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum’’ dedi.

Daha sonra Kaymakam Abbasoğlu, Başkan Niyazi Tezcan ve protokol üyeleri 28 Ekim pazar günü açılışı yapılacak Belediye sosyal tesisleri ziyaret ettiler.(YD-EFE)