Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

YENİDEN REFAH PARTİSİ ADAYI BELLİ OLDU

Çivril Belediye Başkanı Niyazi

Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, AK Parti’nin kendisine şans tanımadığı ve bağımsız aday olacağı konuşulan bir dönemde Yeniden Refah Partisi saflarından seçime gireceğini açıkladı.

Sosyal medya hesabından yaptığı duyuruyla, beş yıllık görev süresinde hizmet ettiğini, borç durumunu düzelttiğini ve eserler bıraktığını belirtti. Vural, partisinin kendisini aday göstermemesine rağmen, siyasi çekişmelerden uzak durduğunu ve Çivril’e olan sevdasından dolayı Yeniden Refah Partisi’nden aday olduğunu dile getirdi. Vural, halkının desteğini alarak ahlaklı belediyeciliğin devamı için destek beklediğini ifade etti.

Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, Yeniden refah partisinden aday olacağını Çivril halkıyla paylaştı. Vural, “Kıymetli hemşerilerim Beş yıllık görev sürem içinde belediye borç durumu, iki yıllık korona, depremler, afetler ve küresel ekonomik krizlere rağmen sizlere hizmet ettim. Eserler bıraktım. Çalmadım, çaldırmadım. Yetimin malını yemedim, yedirmedim. Milletin emanetine sahip çıktım. Buna rağmen 22 yıldır mensubu olduğum, gönül verdiğim partim, siyasi çekişmeler nedeniyle beni aday göstermedi. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a olan saygım ve muhabbetim bakidir. Koltuk, makam sevdalısı olmadım, olmam da ama Çivril Sevdalısı olduğum için bunu bilen hemşehrilerimin sizlerin yoğun ısrarları ile Sayın Fatih Erbakan’ın Genel Başkanı olduğu Yeniden Refah Partisinden aday oldum. Sizlere güveniyor, ahlaklı belediyeciliğin devamı için yeniden desteklerinizi bekliyor, sizleri saygıyla selamlıyorum.” Dedi.