Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yenipazar’da kitap toplama kampanyası

Aydın’ın Yenipazar ilçesinde atalardan

Aydın’ın Yenipazar ilçesinde atalardan kalan tarihi eşyalar, Hafıza İstasyonu adıyla açılacak olan müzede tekrar gün yüzüne çıkmaya hazırlanırken, müze içerisinde açılacak olan kitap kafe için de kitap toplama kampanyası başlatıldı.

Milli Mücadele döneminin önemli kahramanlarından olan Yörük Ali Efe’nin evinin de bulunduğu Yenipazar’da, ata mirası eşyaları, belgeleri gün yüzüne çıkarmak ve kentin hafızasını oluşturmak için harekete geçildi. İlçe tarihini gelecek nesillere aktarabilmek hedefiyle “Hafıza İstasyonu” adıyla kurulan müze, açılmak için gün sayarken müze içerisinde kurulacak olan kitap kafe için de kitap toplama kampanyası başlatıldı. Vatandaşlara kitap okuma alışkanlığı kazandırmak ve gençlerin kendilerini geliştirerek vakit geçirebilecekleri bir yer olması hedefiyle açılacak olan kitap kafeye kitap bağışlamak isteyen vatandaşlar da topladıkları kitapları ilçe belediyesine teslim edebilecek.

AYDIN’IN YENİPAZAR İLÇESİNDE ATALARDAN KALAN TARİHİ EŞYALAR, HAFIZA İSTASYONU ADIYLA AÇILACAK OLAN MÜZEDE TEKRAR GÜN YÜZÜNE ÇIKMAYA HAZIRLANIRKEN, MÜZE İÇERİSİNDE AÇILACAK OLAN KİTAP KAFE İÇİN DE KİTAP TOPLAMA KAMPANYASI BAŞLATILDI. (UĞUR ESER/AYDIN-İHA) Aydın’ın Yenipazar ilçesinde atalardan kalan tarihi eşyalar, Hafıza İstasyonu adıyla açılacak olan müzede tekrar gün yüzüne çıkmaya hazırlanırken, müze içerisinde açılacak olan kitap kafe için de kitap toplama kampanyası başlatıldı.