Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

YUKATEL Denizlispor, Kayserispor deplasmanına çıkıyor

Süper Lig’in 5. haftasında YUKATEL Denizlispor, deplasman İstiklal Mobilya Kayserispor’a konuk olacak. Karşılaşma öncesinde iki takımdan son gelişmeler, muhtemel 11’ler ve hakemler, YUKATEL Denizlispor maçı saat kaçta, hangi kanalda..

Süper Lig'in 5. haftasında

Ligin 5. haftasında YUKATEL Denizlispor 21 Eylül Cumartesi günü saat 17:30 başlayacak maçta YUKATEL Denizlispor deplasmanda İ.M Kayserispor karşılacak. Hüseyin Göçek’in yöneteceği maçta Göçek’in yardımcıları Alpaslan Dedeş ve Erdem Bayık olacak. Maçın 4. hakemliğini Erkan Engin üstlenirken, VAR’da Ali Palabıyık AVAR’da Kemal Yılmaz görev yapacak. Maç BeIN Sports 1’den yayınlanacak.

HOCA KAYSERİ’DE FARKLI HİKAYE YAZACAK

Süper Lig’de 4 hafta geride kalırken YUKATEL Denizlispor, 2 galibiyet, 1 beraberik, 1 mağlubiyet ile 4. sırada bulunuyor. Yeşil-siyahlılar 4 haftada 4 gol kaydederken kalesinde sadece 1 gol gördü. Geçtiğimiz hafta kendi evinde Konyaspor’a 0-1 mağlup olan YUKATEL Denizlispor, İ.M Kayserispor maçı ile tekrar yükselişe geçmek istiyor. Tecrübeli teknik adam Yücel İldiz Kayserispor maçı hakkında,”“Her maçın hikayesi çok farklıdır. Kayseri maçının hikayesi de çok farklı olacak” dedi.

LOPES VE MBAMBA DÖNDÜ

Hafta içinde deplasmanda oynayacakları İ.M Kayserispor maçının hazırlıklarını tamamlayan YUKATEL Denizlispor iki sevindirici haber var. Göztepe maçında kırmızı kart görerek Konyaspor maçında sahadaki yerini alamayan Thiago Lopes cezasını tamamlayarak Kayseri deplasmanında takımdaki yerini alacak. Antalyaspor maçında sakatlanarak Göztepe ve Konyaspor maçlarını kaçıran başarılı orta saha oyuncusu Kibong Mbamba ise sakatlığını atlatarak takımla birlikte çalışmalara katıldı. Mbaba ilk 2 haftada oyuna sonradan girerek 2 asist kaydetmişti. Yücel İldiz’in görev vermesi halinde Kayseri deplasmanında forma giyebilecek.

KAYSERİSPOR İYİ BAŞLAMADI

YUKATEL Denizlispor’u kendi evinde ağırlyacak İ.M Kayserispor ise sezona iyi bir başlangıç yapamadı. 4 maçta 2 puan toplayabilen sarı-kırmızılı ekip 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Bu maçlarda 5 gol kaydeden ekip kalesinde 7 gol gördü.

TRANSFER ŞAMPİYONU KAYSERİSPOR

Süper Lig’de yeni sezon öncesi yaptığı transferlerle dikkatleri üzerine çeken İ.M Kayserispor aldığı 23 oyuncu ile transfer şampiyonu oldu. Transferler arasıda en tanıdık isim YUKATEL Denizlispor’un geçtiğimiz sezon şampiyonluğunda en büyük pay sahiplerinden Ziya Alkurt var. Alkurt’un yanı sıra Adryan Tavares, Emmanuel Adebayor, Bernard Mensah, Aymen Abdennour gibi isimler dikkat çekti. Kayserispor’da Galatasaray maçında kırmızı kart gören Abdennour cezası sona erdi.

İKİ TAKIM ARASINDAKİ REKABET

YUKATEL Denizlispor ve Kayserispor tarihlerinde 2 hazırlık karşılaşması, 1 Türkiye Kupası olmak üzere 37 defa karşılaştı. Bu maçlarda YUKATEL Denizlispor 15 galibiyet alırken, İ.M Kayserispor 16 maçtan üstün ayrıldı. 6 maç berabere sonuçlandı. Yeşil-siyahlılar 34 gol kaydederken, sarı-kırmızılılar 43 kez fileleri havalandırdı.

MUHTEMEL 11’LER

İ.M Kayserispor’un karşılaşmaya, Siviu Lung, Aymen Abdennour, Benoit Poulain, Migule Lopes, Brice Djjedje, Yasir Subaşı, Ben Rienstra, Bernard Mensah, Emmanuel Adebayor, Umut Bulut ve Pedro Henrique 11’i ile çıkması bekleniyor.

YUKATEL Denizlispor’un ise; Adam Stackhowiak, Thiago Lopes, Oğuz Yılmaz, Cristian Sapunaru, Zakarya Bergdich, Issac Sackey(Zeki Yavru), Recep Niyaz, Radoslaw Murawski, İsmail Aissati, Modou Barrow ve Hugo Rodallega 11’i ile sahada olması bekleniyor.

HABER:ORAL CAN TATAR