Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yukatel Denizlispor maçı öncesi Gelson Dala takviyesi!

Spor Toto Süper Lig’in 2.haftasında Yukatel Denizlispor’un deplasmanda karşılaşacağı rakibi Antalyaspor’da hareketlilik devam ediyor. Doukara ile yolları ayıran Antalyaspor Sporting Lizbon’dan Gelson Dala’yı kadrosuna kattı.

Spor Toto Süper Lig’in

Geçtiğimiz sezon Antalyaspor forması ile kendinden söz ettiren forvet oyuncusu Souleymane Doukara ile yolları ayıran Antalyaspor, Portekiz Ligi’nin güçlü ekiplerinden Sporting Lizbon’un 23 yaşındaki genç forveti Gelson Dala ’yı kadrosuna kattı. Angola Milli Takımı’nın forvet arkası ve santrfor oyuncusu 23 yaşındaki Gelson Dalaİ satın alma opsiyonuyla 1 yıllığına kiralık olarak forma giyecek. Böylelikle Yukatel Denizlispor maçı öncesi Antalyaspor bir santraforu ile yollarını ayırırken, kadrosuna bir santrfor dahil etmiş oldu. Gelson Dala ’nın Sporting Lizbon’dan hazır geldiği ve resmi evraklarının yetişmesi halinde Yukatel Denizlispor maçı kadrosunda yer alabileceği belirtildi.

Horoz’un rakibinde ayrılık!

İKİ EKİP YARIN KARŞI KARŞIYA GELECEK

Yukatel Denizlispor, Spor Toto Süper Lig’in ikinci haftasında deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak. 25 Ağustos Pazar günü saat 21:45’te başlayacak maçta Antalya Stadyumu’nda Antalyaspor ile karşılaşacak. Müsabakayı İstanbul bölgesinden Volkan Bayarslan yönetecek. Bayarslan’ın yardımcılıklarını Asım Yusuf Öz ve Candaş Elbil yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemliğini Yasin Kol, VAR hakemliğini Alper Ulusoy üstlenecek.

ANTALYASPOR SEZONA GALİBİYETLE BAŞLADI

Spor Toto Süper Lig’e deplasmandaki 0-1’lik Göztepe galibiyeti ile başlayan Antalyaspor sezona iyi bir giriş yaptı. Yeni sezonda takıma Aatif Chahechouhe, Eren Albayrak, Amilton, Harun Kavaklıdere ve Ufuk Akyol’u kadrosuna katan Antalyaspor’da Mevlüt Erdinç, Abdelaziz Barrada, Yekta Kurtuluş, Jean Drole, Willam Vainqueur gibi isimler ise takımdan ayrıldı.

Haber: Serkan ÖZKURT

Yukatel Denizlispor maçı öncesi forvet takviyesi!