Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yüksel Kepenek Mazbatasını Alıyor!

31 Mart Yerel Seçimlerinde 1 oy fark ile seçimi kazanan ancak YSK’nın kısıtlı seçmen tespit etmesi ile iptal edilip 2 Haziran’da yeniden seçim yapılması kararı sonrası tekrar seçiminde 2337 oy ile yeniden seçimi kazanarak Honaz Belediye Başkanı olan Yüksel Kepenek, bu gün mazbatasını alıyor.

31 Mart Yerel Seçimlerinde

31 Mart Yerel Seçimlerinde Yüksel Kepenek, 1 oy farkla kazanmasına rağmen YSK tarafından kısıtlı seçmen tespit edilmesi ile Honaz ilçesi 2 Haziran’da yeniden seçimlere gitti. Millet İttifakı Honaz Belediye Başkan Adayı olarak yeniden seçime giren Yüksel Kepenek, aldığı 10698 oy ile, Cumhur İttifakı AK Parti Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu’nun aldığı 8361 oya karşılık 2337 oy farkı ile seçim yarışını önde tamamladı.

Kepenek, seçimin ardından bayram tatili gelmesi nedeniyle göreve başlamak için mazbatasını bu gün saat 14.00’te Pamukkale İlçe Seçim Müdürlüğü’nden alacak.

MAZBATASINI ARSLAN’IN HATIRASINA SUNACAK

Pamukkale İlçe Seçim Müdürlüğü’ndeki törenin ardından saat 14.30’da Kepenek, mazbatasını geçtiğimiz hafta hayatını kaybeden CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan’ın evine götürecek ve Arslan’ın ailesi ile paylaşacak. Ardından saat 15.00’te ise Denizli Asri Mezarlığına gidecek olan Kepenek, burada da mazbata ile birlikte Vekil Kazım Arslan’ın aziz hatırasına sunacak.