Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yunusemre CHP’de yeni başkan Turan oldu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yunusemre ilçesi 4. Olağan Kongresi’nde Heval Turan yeni başkan seçildi.

CHP Yunusemre İlçesi 4. Olağan Kongresi’nde 4 yıldır ilçe başkanlığı görevini sürdüren Yalçın Arcak ile Heval Turan yarıştı. Heval Turan kullanılan 357 oydan 213’ünü alarak başkan seçildi. Yalçın Arcak ise 144 oyda kaldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi MASKİ İkiz Kuleler Konferans Salonu’nda gerçekleşen genel kurula, CHP Grup Başkanı ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, CHP Manisa İl Başkanı Ali Kuyumcu, ilçe belediye başkanları ve partililer katıldı. 4 yılı aşkın bir süredir CHP Yunusemre İlçe Başkanlığı görevini sürdürdüğünü ifade eden Yalçın Arcak, Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde Manisa’da oyunu en fazla artıran ilçe olduklarını kaydetti. Arcak, bu seçimde kaybedenin olmadığını vurgulayarak, gayelerinin 2024’te yapılacak olan seçimlerde CHP olarak Yunusemre Belediyesi’ni kazanmak, Türk bayrağının yanına CHP bayrağını dalgalandırmak olduğunu belirtti.

CHP YUNUSEMRE İLÇESİ 4. OLAĞAN KONGRESİ’NDE 4 YILDIR İLÇE BAŞKANLIĞI GÖREVİNİ SÜRDÜREN YALÇIN ARCAK İLE HEVAL TURAN YARIŞTI. HEVAL TURAN KULLANILAN 357 OYDAN 213’ÜNÜ ALARAK BAŞKAN SEÇİLDİ. YALÇIN ARCAK İSE 144 OYDA KALDI. (İHA/MANİSA-İHA) Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yunusemre ilçesi 4. Olağan Kongresi’nde Heval Turan yeni başkan seçildi.

Diğer başkan adayı Heval Turan ise “Halkımızın uzun süredir bizden beklediği iktidar olma ve ülkeyi yönetme isteği fırsatını maalesef milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kaybettik. Temel hedeflerimizden biri parti içi demokrasinin kurumsallaşma ve demokratik bir tüzük oluşturulmasıdır. Seçildiğim takdirde Yunusemre İlçe Başkanlığında en fazla iki dönem başkanlık yapacağım. Bu durum çok dönemli partililere örnek teşkil etsin.” dedi.
Konuşmaların ardından seçime geçildi. Kongrede 357 delege oy kullandı. Heval Turan 213 oyla CHP Yunusemre İlçe Başkanı seçildi. Yalçın Arcak ise 144 oyda kaldı.

CUMHURİYET HALK PARTİSİ (CHP) YUNUSEMRE İLÇESİ 4. OLAĞAN KONGRESİ’NDE OYLARIN ÇOĞUNLUĞUNU ALAN HEVAL TURAN, YENİ BAŞKAN SEÇİLDİ.. (İHA/MANİSA-İHA) Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yunusemre ilçesi 4. Olağan Kongresi’nde Heval Turan yeni başkan seçildi.