Yüzleri Güldüren Festival: Alaçatı Ot Festivali

Yüzleri Güldüren Festival: Alaçatı Ot Festivali

Çeşme Belediyesi tarafından bu yıl dokuzuncusu düzenlenen ve dört gün boyunca bir milyonu aşkın ziyaretçinin geldiği, iki ödüllü Alaçatı Ot Festivali, huzur ve mutluluk saçarak sona erdi.

Çeşme Belediyesi’nin düzenlediği 9. Alaçatı Ot Festivali’nde düzenlenen kortej yürüyüşü, oldukça renkli görüntülere sahne olurken, festival karnaval havasına büründü.

Festivalin ikinci günü, saat 13.00’de başlayan festival yürüyüşüyle coşku zirve yaptı. Rengarenk giysileri ile genç kızlar, kadınlar ve yöresel giysili genç erkekler, özel giysili Salı Bisikletlileri, ot temasının öne çıkarıldığı kortej yürüyüşünde yerlerini aldılar.

Festivali karnaval havasına dönüştüren kortej yürüyüşüne, Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç eşi Semra Dalgıç ile, Çeşme Emniyet Müdürü Gürcan Alev de eşi Filiz Alev ile birlikte katıldılar. Kortej yürüyüşüne Yunanistan Başkonsolosu Argyro Papoulia, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu, CHP İlçe Başkanı Ekrem Oran, Çeşme Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Osman Köfüncü, Çeşme Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hakkı Kocakara, ÇEŞTOB Başkanı Veysi Öncel, ADD Çeşme Şubesi Başkanı Veysel Ayhan ve çok sayıda vatandaş katılarak, Çamdibi Bandosu eşliğinde yürüdüler.

Yayınlama: 09.04.2018
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.