Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Zeybekci Esnaf Odaları Temsilcileri ile Buluştu, Önemli Konular Masaya Yatırıldı

Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci İzmir ve Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanları ve temsilcileri ile bir araya geldi. Toplantıda Zeybekci’ye sorunlar ve beklentiler aktarıldı.

Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir

Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu, Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanvekili Mehmet Ali Erbeği,
Fırıncılar Odası Başkanı Necdet Durmuş, Mehmet Yüksel, Erol Tüzen, Halil Akbulut, Hüseyin Demirci, Köksal Semerci, Hamza Tenikeci, Fahrettin Uslu, Nuri Ertekin, Hürriyet Erbayat ve temsilcilerin katıldığı toplantıda oda başkanlarından sorunlarını dinledi.

Toplantıda yaşanan sorunlar çerçevesinde alışveriş merkezlerinin şehir dışına çıkarılması ve bölge esnafının yaşatılması, trafiğin rahatlatılması, belediye hizmetleri yapılırken zarar gören esnafın desteklenmesi , esnaflardan su bedeli, reklam vergisi, atık su bedeli alınmaması, tüm belediyelerde esnaf masası oluşturulması gibi konular görüşüldü. Esnafların sorunlarını dinleyen Zeybekci, bu konuların gündeminde olduğunu ve çözüleceğini belirtti.

DURMUŞ’TA EKMEK FİYATI İSTEĞİ

Toplantının önemli gündem maddelerinden biri ise Fırıncılar Odası Başkanı Necdet Durmuş’un ekmek fiyatlarına zam yapılması isteği oldu. Durmuş şuanda ekmek üretiminde zarar ettiklerini belirtti. Zeybekci bu talep için;”Oturup konuşuruz, hesap yaparız. Zam yapılması gerekiyor ise konuşuruz”dedi.

ZEYBEKCİ’DEN MESAJ

Toplantıda ‘Oyunu İzmir’e ver’ sloganını hatırlatan Zeybekci, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nin ‘İthal Aday’ nitelendirmesine cevap verdi. Zeybekci,”Ben ithal aday değilim. İzmir’in 9 ilçesinde şirketlerim faaliyet gösteriyor. Bu da İzmir ile ne kadar ilgili olduğumu, ne kadar İzmirli olduğumu gösterir”dedi.