Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Zeybekci’den Adaylık İçin İlk Açıklama!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı’nda partisinin 20 belediye başkan adayını açıkladı. AK Parti’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci oldu. Adaylığının açıklanmasının ardından Zeybekçi’nin ilk sözleri;’Kendimizi İzmir’e vereceğiz, kendimizi İzmir’e adayacağız’ oldu.

 

Tabii ki bize böyle bir tebligat yapılmıştı. Cumhurbaşkanımız açıklayana kadar son kararı beklemek şeklindeydi. Allah utandırmasın. Bismillah başladık. Değerlendirmelerimiz olacak. İzmir ile ilgili çok güzel projelerimiz var. Kampanyamız başlamıştır, sonucu güzel olur inşallah. Cumhurbaşkanımızın bize talimat verdiği projelerimiz olacak. İzmirlilerin geleceğini birlikte hazırlayacağımız, muhteşem İzmir için yola çıkacağız. Kendimizi İzmir’e vereceğiz, kendimizi İzmir’e adayacağız.’ ifadelerini kullandı.

BİZİMKİSİ BİR ŞEHRE SEVDA HİKAYESİ

Zeybekci’den sonra Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na devam eden Osman Zolan da, Nihat Zeybekci’nin İzmir için büyükşehir belediye başkanlığına aday gösterilmesi ile ilgili bir paylaşımda bulundu. ‘Bizimkisi bir şehre sevda hikayesi’ diyen Zolan, ‘2004’te Bakanımız sayın Nihat Zeybekci ile başlayıp bugünlere kadar gelen… Allah’a şükürler olsun ki, o günden bugüne Denizlimizde hizmet destanları yazdık. Hayal denilen projeleri tek tek hayata geçirdik.’ ifadelerine yer verdi.