Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Altınordu Ufuk Budak ‘ı kadrosuna kattı

TFF 1. Lig ekiplerinden Altınordu; Engin Bekdemir, Ersel Aslıyüksek ve Yasin Ozan’ın ardından sol bek Ufuk Budak’la da sözleşme imzaladı. 

TFF 1. Lig ekiplerinden

Altınordu, dış transferde dördüncü imzayı Ufuk Budak’a attırdı. Daha önce Engin Bekdemir, Ersel Aslıyüksek ve Yasin Ozan’la anlaşan kırmızı-lacivertliler, son olarak Boluspor forması giyen 29 yaşındaki sol bek ile bir yıllık sözleşme imzaladı. Almanya doğumlu tecrübeli futbolcu ülkemizde daha önce Eskişehirspor, Gazişehir Gaziantep FK, Kayserispor, Manisaspor ve Samsunspor takımlarında görev yapmıştı. Ufuk Budak, Süper Lig’de 12, 1. Lig’de 121 maça çıktı. Altınordu Ufuk Budak ‘ı kadrosuna kattı.

Altınordu’ya geldiği için mutlu olduğunu belirten gurbetçi futbolcu, “Altınordu, sistemli bir kulüp. Böyle bir organizasyonun içinde yer alacağım için kendimi şanslı görüyorum. Altınordu formasıyla play-off ve Süper Lig’e yükselme heyecanı yaşamak istiyorum” dedi.

Bu arada geçen sezon kiralık gittiği Niğde Anadolu FK’dan Altınordu’ya dönen Musa Caner Aktaş ise 2. Lig kulüplerinden Hekimoğlu Trabzonspor’a bonservisiyle birlikte verildi.

UFUK BUDAK KİMDİR?

26 Mayıs 1990’da Almanya’nın Heidenheim kentinde doğan Azerbaycan asıllı futbolcu, kariyerine Eskişehirspor A2 takımında başladı. 1.82 boyundaki futbolcu defans pozisyonunda oynuyor. Kariyerinde sırasıyla, Eskişehirspor, Gazişehir Gaziantep, Kayserispor, Manisaspor, Samsunspor ve Boluspor’da devam etti. Geçtiğimiz sezon Boluspor formasını terleten Urfuk Budak, sol bek mevkiinde Boluspor forması ile 25 maçta 25 vkez ilk 11 sahaya çıktı. 5 sarı kart gören Ufuk, gol ve asist katkısı yapamadı.

Altınordu Ufuk Budak

YUKATEL Denizlispor önlibero transferine noktayı koyuyor

Milli Piyango resmen satıldı!