Ana Sayfa Arama
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Çerçioğlu’ndan Çıldır Havalimanı’na mizahi dokunuş

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Aydın mitinginde ticari uçuşlara açılacağını duyurduğu Çıldır Havalimanı ile ilgili sosyal medya paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekti. Çerçioğlu’nun mizah yüklü paylaşımı kısa sürede yoğun ilgi gördü.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın

Son dönemde sosyal medya platformlarında yaygınlaşan ve “Nihilist Penguen” olarak adlandırılan akıma katılan Aydın Büyükşehir Belediyesi Başkanı Özlem Çerçioğlu, yaptığı paylaşımda Çıldır Havalimanı vurgusunu farklı bir üslupla gündeme taşıdı.

Paylaşımda; sürüsünden ayrılarak yürüyen bir penguen figürüyle el ele, üzerinde “Aydın Çıldır Havalimanı” yazılı binaya doğru ilerlerken resmedilen Çerçioğlu, Aydın’ın yönünü bilen bir kent olduğuna dikkat çekti. Başkan Çerçioğlu, Çıldır Havalimanı’nı Aydın’ın geleceğine açılan bir kapı olarak nitelendirerek projenin kente hayırlı olmasını diledi.

Mizah ve mesajı bir araya getiren paylaşım, kısa sürede sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Çok sayıda beğeni ve yorum alan gönderi, hem Çıldır Havalimanı tartışmalarını hem de “Nihilist Penguen” akımını Aydın gündeminin merkezine taşıdı.