Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Çal Belediyespor-Serinhisarspor Canlı Yayın

Bölgesel Amatör Lig play-out mücadelesinde Çal Belediyespor ile Serinhisarspor karşı kaşıya geliyor. Kanal 58 aracılığı ile bu önemli maç canlı yayınla sizlerle..

Bölgesel Amatör Lig play-out

Denizli Süper Amatör Lig’de sezonu ikinci sırada kapatan Çal Belediyespor, BAL 7. grupta sezonu 10. sırada bitiren Serinhisarspor ile 2019-2020 yılında BAL’da mücadele etmek için play-out maçında karşı karşıya geliyor. Denizli Doğan Seyfi Atlı Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Mert İlhan Sarıgül yönetiyor. Sarıgül’ün yardımcılıklarını Orhan Öztürk, ve Ersin Azkaç üstleniyor. Maçın 4. hakemliğini ise Fatih Tokail yapıyor.

Denizli Süper Amatör Lig’i averaj farkı ile Sarayköyspor’un gerisinde 2. sırada bitiren Çal Belediyespor geçtiğimiz sezon play-out maçında Tavas Birlikspor’a yenilerek veda ettiği BAL’a yeniden çıkmak için 2018-2019 sezonunda BAL 7. grupta sezonu 10. sırada bitirerek play-out maçı oynamaya hak kazanan Serinhisarspor ile karşı karşıya geliyor. Maçın galibi 2019-2020 yılında Kale Belediyespor ve Sarayköyspor ile Denizli’yi BAL’da temsil edecek.