Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Çelik yelekli saldırgan kaçarken kaza yaptı, hayatını kaybetti

Aydın’ın Didim ilçesinde bir kafeye silahlı saldırı düzenlendi. Motosikletli iki kişi kafede oturanlara kurşun yağdırdı, bir kadın ayağından yaralandı. Saldırının ardından otomobille takip edilen motosikletli saldırgan kaza geçirdi, hayatını kaybetti. Saldırganın üzerinde çelik yelek bulunduğu ortaya çıktı, filmleri aratmayan sahnelerin yaşandığı saldırıya ilişken soruşturma başlatıldı.

Aydın’ın Didim ilçesinde bir

Çelik yelekli saldırgan kaçarken kaza yaptı, hayatını kaybetti.

Olay, Didim ilçesi Çamlık Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; motosikletli 2 kişi ilçedeki bir kafede oturan 6 kişiye silahlı saldırı düzenledi. Saldırganlar önce kafeye, ardından da kafedeki gruba ait olduğu öğrenilen otomobile kurşun yağdırdı.

Kafede oturan bir kadının ayağından yaralandığı silahlı saldırının ardından saldırganlar motosikletle hızla uzaklaşmaya çalıştı. Kafede oturanlar ve saldırıya uğrayanlar da otomobil ile saldırganların peşine düştü.

Kaçmak için hız yapan saldırganlar önce hareket halinde bir araca, ardından da park halindeki 3 araca çarptı. Son olarak bariyere çarparak durdu.

MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ


Meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü ağır yaralandı. Kazada ağır yaralanan motosiklet sürücüsü, kaldırıldığı Didim Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Otomobilde hafif yaralananlar ise hastaneye kaldırıldı.

İhbar üzerine bölgeye sevk edilen polis ekiplerince başlatılan çalışma sonrasında yaralı halde kaçan otomobildeki bir kişi de polis tarafından yakalandı. Yaralı halde yakalanan şüpheli ile silahlı saldırıda vurulan kadının durumlarının ağır olmadığı öğrenildi. Hayatını kaybeden motosiklet sürücüsünün üzerinde çelik yelek bulundu. Motosiklet sürücüsünün üzerinden kimlik çıkmazken, emniyet güçleri olayla ilgili çalışmasını sürdürüyor.