Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sosyal medya paylaşımları ile başlayan kıskançlık kavgası, cinayetle noktalandı

Mine Kocadağ’ın, sosyal medyada video paylaşımları yapmasıyla başlayan kıskançlık kavgası başladı ve kocası tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Katil zanlısı cezaevine konulurken, 6 aydır kayıp olan Mine Kocadağ’a ait olduğu iddia edilen cesetten alınan örneklerse DNA testi için İzmir’e gönderildi.

Mine Kocadağ'ın, sosyal medyada

Pamukkale ilçesine bağlı Gözler Mahallesi’nde yaşayan evli ve 1 çocuk annesi Mine Kocadağ, Ağustos ayında ortadan kaybolmuştu. Kayıp başvurusu yapan Mine Kocadağ’ın ağabeyi Tayfun Koç’un, kardeşinin cinayete kurban gittiğini iddia etti. Tayfun Koç “Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme” programına müracaat etmiş ve daha sonra koca Mithat Kocadağ, programa kaltılmıştı. Aylardır suskunlupunu koruyan Mithat Kocadağ eşini öldürdüğünü itiraf etmişti. Mithat Kocadağ eşinin 2 gün evde sakladığını, cesedini çuvala koyup gömdüğü yeri tarif etti. İtiraf üzerine bölgede yapılan çalışmada Mine Kocadağ’a ait olduğu düşünen ceset bulundu. Mithat Kocadağ, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Tartışmalar sosyal medyada başladı

Mine Kocadağ’ın bir sosyal medya platformunda paylaştığı videolar sebebiyle eşiyle tartıştığı iddia edildi. Mithat Kocadağ’ın kendisine ihanet etmekle suçladığı iddia edildi. Mine Kocadağ’a ait olduğu ileri sürülen ceset, otopsi için morga kaldırıldı. Tanınmayacak halde olan cesetten alınan örnekler, DNA tespiti için İzmir’e gönderildi. Aileden alınacak örneklerle yapılacak karşılaştırmanın ardından, cesedin Mine Kocadağ’a ait olup olmadığı belirlenecek. Cenazenin, DNA sonuçlarının kesinleşmesinin ardından toprağa verileceği ifade edildi.