Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP İzmir’de kongreye geri sayım sürüyor! Kulislerde sürpriz aday beklentisi

CHP İzmir, 37. Olağan Kongresine hazırlanıyor. 30 ilçe başkanının desteğini elde eden mevcut başkan Deniz Yücel’in tek aday olarak çıkarak yeniden başkan olması bekleniyor. Ancak kulislerde Deniz Yücel’in karşısına adaylar çıkacağı konuşuluyor.

CHP İzmir, 37. Olağan

Kültürpark’ta Celal Atik Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek olan 37. CHP İzmir Olağan kongresi saat 10.00’da başlayacak. Kongrenin divan başkanlığını CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca yapacak. Kongrede 30 ilçede seçilen 600 delege dışında doğal delege olan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir Milletvekilleri, İl yönetimi ve il disiplin kurulu üyeleri kongrede oy kullanacak.

SÜRPRİZ İKİ ADAYLI SEÇİM OLABİLİR!

Kongrede il başkan adayı olmak için yeterli imza sayısı 65. 30 ilçe başkanının destek verdiğini açıkladığı Deniz Yücel dışında, kongrede aday olmak isteyenler Divan’a 65 imza vermek zorunda olacak. Kulislerde Narlıdere Belediye Başkanı aday adayı olan Ezgi Deniz Urunga’nın aday olmak için imza toplayacağı konuşuluyor. Urunga’nın kadın delegelerden destek isteyeceği ifade ediliyor. Yine CHP’de il başkan yardımcısı Cüneyt Oğuz’un da gerekli imzayı toplayıp aday olabileceği, bu durumda da yönetimden iki adaylı bir seçim olabileceği konuşuluyor.

DENİZ YÜCEL SEÇİMİ KAZANIRSA..

İl Başkanı Deniz Yücel’in tek aday olarak seçime girmesi durumunda CHP İzmir’de 10 yıl aradan sonra bir ilk yaşanmış olacak. CHP İzmir’de son olarak 2010 yılında Ekrem Bulgun tek aday olarak çıkmıştı. Ayrıca Yücel yeniden başkan seçilmesi durumunda ise 17 yıl aradan sonra 2 dönem üst üste başkan seçilen ilk isim olacak.

CHP İzmir’de kongre heyecanı başladı! işte kongreden son gelişmeler!