Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Çiftçi destek kredisi geri ödemesi kaç lira olacak?

Çiftçi destek kredisi kapsamında

Çiftçi destek kredisi kapsamında çiftçilere yüzde 9,75 yıllık faiz oranı ve 36 aya kadar vade süresi ile kişi başı 250 bin liraya kadar kredi verileceği açıklandı. Peki, ÇİFTÇİ DESTEK KREDİSİ BİLGİLERİ 2023 verileri ne? Çiftçi Destek Kredisi geri ödemesi kaç TL olacak, Çiftçi destek kredisi geri ödemesi faiz oranı ve şartları belli oldu mu? Ziraat Bankası Çiftçi Destek Kredisi ne kadar, kaç TL? Çiftçi destek kredisi ne zaman verilecek? Tüm bu soruların yanıtları ve daha fazlası haberimizde. 

Çiftçi Destek Kredisi Ne Kadar?

Çiftçi destek kredisi geri ödemesi 2023 verilerinin açıklanmasının ardından tüm gözler bu düzenlemeye çevrildi. Haliç Kongre Merkezi’nde Ziraat Bankası Tarım Ekosistemi Buluşması’nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çiftçilere yeni müjdeler verdi. 

Çiftçi Destek Kredisi detayları ile ilgili bilgiler paylaşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kişi başına 250 bin liraya kadar çiftçi destek kredisi verileceğini, bu kredinin yıllık faiz oranı yüzde 9,75 ve vade süresinin de 36 aya kadar uzayacağını söyledi. 

Çiftçi Destek Kredisi Detayları

İlk olarak Çiftçi Destek Kredisi detayları ile ilgili bilgiler veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu düzenlemenin kısa süre içinde uygulamaya geçirileceğini kaydetti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Çiftçiden tüketiciye uzanan aşamanın hiçbir halkasını atlamadan, sistemi bir bütün olarak geliştirecek adımlar atıyoruz. İlk olarak Çiftçi Destek Kredisi 2023 uygulamasına başlıyoruz” dedi. 

2023 Çiftçi Destek Kredisi Ödeme Ve Yıllık Faiz Oranı Ne Kadar?

2023 Çiftçi Destek Kredisi ödeme ve yıllık faiz oranıne kadar sorusuna da yanıt veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Çiftçilerimiz hasat dönemine kadar yapacakları her türlü harcama için kullanabilecektir. Gelir elde edemedikleri ihtiyaçlarını rahatla karşılayabilecektir. Kişi başına 250 bin liraya kadar verilecek kredinin yıllık faiz oranı yüzde 9,75 ve vade süresi 36 aya kadar olacaktır” ifadelerini kullandı.