Ana Sayfa Arama
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

HONAZ’DA 7 YILDA 300’Ü AŞKIN PROJE

Denizli’nin Honaz ilçesinde belediye çalışmalarıyla ilgili dikkat çeken bir açıklama geldi. Yüksel Kepenek, 31 Mart 2019’dan bu yana geçen 7 yıllık görev sürecinde hayata geçirilen projeleri ve mali tabloyu kamuoyuyla paylaştı.

Denizli’nin Honaz ilçesinde belediye çalışmalarıyla ilgili dikkat çeken bir açıklama

Başkan Kepenek, görev süresi boyunca 300’ün üzerinde projenin hayata geçirildiğini belirterek, bu projelerin tamamının borçlanmadan ve öz kaynaklarla gerçekleştirildiğini vurguladı.

Açıklamasında belediyenin mali yapısına da dikkat çeken Kepenek,
“Honaz Belediyesi’nin hiçbir kuruma borcu yoktur, faiz gideri sıfırdır. Kaynaklarımızı faize değil, doğrudan milletimize hizmete dönüştürdük” ifadelerini kullandı.

 

Tüm Mahallelere Eşit Hizmet Vurgusu

7 yıllık süreçte ilçenin dört bir yanında yoğun bir çalışma yürütüldüğünü belirten Kepenek, hizmetlerin tüm mahallelere adil ve dengeli şekilde ulaştırıldığını ifade etti. Tarım, altyapı, dijitalleşme ve sosyal projeler başta olmak üzere birçok alanda önemli yatırımların gerçekleştirildiğini dile getirdi.

Başkan Kepenek açıklamasında,
“Bu başarı hepimizin. Emek veren ekip arkadaşlarıma ve her zaman yanımızda olan hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Honaz gelişiyor, Honaz büyüyor” dedi.

Denizli’nin gelişen ilçeleri arasında yer alan Honaz’da, belediyenin borçsuz ve faizsiz yönetim modeli dikkat çekmeye devam ediyor.

#Honaz #Denizli #YükselKepenek #Belediyecilik #YerelYönetim #Hizmet #Proje #Ekonomi #Türkiye #Gündem

Reklamı Geç
```html ```