Ana Sayfa Arama
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

“Kırmızı Motorun Arkasına Kim Binecek?” CHP’de Adaylık Senaryoları Masaya Yatırıldı

Ege Yön TV ekranlarında yayınlanan Her Şeyi Konuşuyoruz programında gazeteciler Ahmet Deda ve Bayram Coşkun, 2026 yılında yapılması beklenen genel seçimler öncesi CHP’nin Denizli’deki milletvekili aday listeleriyle ilgili dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. Programın en çok konuşulan anı ise Ahmet Deda’nın, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum’a hediye ettiği kırmızı motosiklet üzerinden yaptığı esprili yorum oldu:

Ege Yön TV ekranlarında yayınlanan Her Şeyi Konuşuyoruz programında gazeteciler

“Kırmızı motorun arkasına kim binecek?”

Ahmet Deda, seçimlerin 2026’nın bahar ya da sonbahar aylarında gerçekleşmesinin muhtemel olduğunu belirterek, Denizli’de CHP’nin milletvekili aday listesinin İl Başkanı Ali Osman Horzum ile Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu tarafından şekillendirileceğini iddia etti. Deda, “Bu süreçte listeyi yapacak isimler belli. CHP Denizli örgütü bu kez kilit rol oynayacak,” ifadelerini kullandı.

Bayram Coşkun ise değerlendirmesinde, milletvekili aday listelerinin şekillenmesinde CHP’nin cumhurbaşkanı adayının belirleyici olacağını vurguladı. Coşkun, “Eğer Özgür Özel aday olursa ve listeyi genel merkez belirlerse, Ali Osman Horzum ve Mehmet Boyer’in listeye girmesi kuvvetle muhtemel. Ancak İmamoğlu’nun adaylığı söz konusu olursa, Gülizar Biçer Karaca yeniden ön plana çıkabilir,” yorumunu yaptı.

Ahmet Deda ise Özgür Özel’in son dönemdeki siyasi çıkışlarına dikkat çekerek, CHP’nin olası cumhurbaşkanı adayının büyük ihtimalle Özel olacağını savundu. “Ekrem İmamoğlu’na yönelik süren yargı süreçleri ve siyasal atmosfer, adaylığın Özel ile Mansur Yavaş arasında şekilleneceğini gösteriyor,” değerlendirmesinde bulundu.

Deda, programın sonunda Horzum’a verilen kırmızı motosiklet hediyesini hatırlatarak, bu simgesel jest üzerinden adaylık sürecine dikkat çekti. “Kırmızı motorun arkasına kim binecek?” sorusunu kamuoyunun ve CHP tabanının gündemine taşıyan Deda, Denizli siyasetinde taşların yerinden oynayabileceğine işaret etti. Ayrıca İl Başkanı Ali Osman Horzum’u canlı yayına davet ederek tartışmalara yeni bir boyut kazandırdı.

Reklamı Geç
```html ```