Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Denizli Süper Amatör’de play-off heyecanı sürüyor.. İşte son durum!

Denizli Süper Amatör’de play-off heyecanı devam ediyor. 2 haftalık fikstürün geride kaldığı play-off karşılaşmaları Egeyön TV’den canlı yayınlarla Denizlili futbolseverlere aktarılıyor. BAL’a yükselmek için mücadele eden takımların son durumu haberimizde.

Denizli Süper Amatör'de play-off

Denizli Süper Amatör gruplarında ilk ve ikinci sırayı alan takımlar play-off heyecanı ile Bölgesel Amatör Lig’e yükselmek için mücadele ediyor. 2 haftalık fikstürün geride kaldığı play-off mücadelesinde Irlıganlıspor, Çal Belediyespor, Yeşil Çivril Belediyespor, Bağbaşı Zeytinköyspor, Denizli İstiklalspor ve Denizli Kartalspor mücadele ediyor.

İkinci hafta mücadelesinde Denizli İstiklalspor, Bağbaşı Zeytinköyspor’a 2-1 mağlup oldu. Denizli Kartalspor ile Çal Belediyespor’un karşılaştığı maçta 2-1’lik skorla galip gelen Çal temsilcisi oldu.

Egeyön TV’den canlı yayınlanan maçta ise Yeşil Çivril Belediyespor, Irlıganlıspor’a Osman Can 56’da ve Ali Şahan’ın 90+8’de attığı gollerle 2-0 mağlup oldu.

Play-off 3. haftasında 9 Nisan Pazar günü Yeşil Çivrilspor-Denizli Kartalspor ile Irlıganlıspor-Denizli İstiklalspor karşılşacak. Egeyön TV’den canlı yayınlanacak maçta ise Çal Belediyespor-Bağbaşı Zeytinköyspor mücadele edecek.

PLAY-OFF PUAN DURUMU