Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

EBSO’da Seçim Zamanı

Ege Bölgesi Sanayi Odası

Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO)  geçtiğimiz günlerde meclis üyelerinin belirlenmesinin ardından bir kez daha sandığa gidiyor.

 

4 Nisan’da yapılan Ebso Organ Seçimlerinde  belirlenen 132 meclis üyesi  Ender Yorgancılar başkanlığında 11 kişilik asil yönetim kurulu, 11 kişilik yedek yönetim kurulu, TOBB delegeleri ve Disiplin Kurulu için oy kullanıyor. Mevcut Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar seçime tek aday olarak giriyor. Oy işlemi saat 13:00’te sona erecek. Daha sonra Meclis başkanlığı seçimi yapılacak.

Oyunu kullanmasının ardından kısa bir açıklama yapan Ebso Yönetim Kurulu Başkanı Erder Yorgancılar şunları söyledi:

 

“Bu bir bayrak yarışı, netice itibariyle herkesin emeği geçiyor. Daha önceki yönetimlerde de değişiklikler oldu. Baktığımız zaman yenilenmenin her zaman faydası var. Diğer arkadaşlar da büyük katkı koydular. Ben onlara teşekkür ediyorum. Bundan sonraki dönemde de bu yeni arkadaşlarla da inşallah aynı katkıyı koyacaklarına eminim. Çünkü netice itibariyle buralarda görev yapanlar huzurla , keyifle görev yapmalı, İzmir sanayisine Türkiye sanayisine katkı koyacak şekilde inanarak bu işin içine gelmeli. İnşallah iyi bir dönem olur.”

 

Yönetime girmeyen üyeler ile bir kırgınlık var mı? sorusuna Yorgancılar şu cevabı verdi: “Gidenlere kırgınlık söz konusu değildir. Hepimiz dosttur, arkadaşız. Bu bir yarıştır. Biri gidecek biri gelecek. Ben de gittiğim zaman yerime birisi gelecek neden kırgınlık olsun? Burası EBSO, burada kırgınlık, kavga, küslük bu binanın altında yok böyle şeyler. O soruyu soracağınız yerler farklı yerler. Ama bizim sanayi odamızda bugüne kadar olmadı, olmaz da inşallah” diye konuştu.

Saat 15:00’da ise Meclis Başkanı ve Başkanlık Divanı seçimi yapılacak.

Yönetim Kurulu asil istesi şu isimlerden oluşuyor:

Ender Yorgancılar-  Yönetim kurulu başkanı
Halil İbrahim Gökçüoğlu
Muhsin Dönmez
Eyüp Sevimli
Hakan Ürün
Ateş Demirkalkan
Metin Aktaş
Atilla Sevinçli
İdil Yiğitbaşı
Aytekin Öztaş
Arda Yüksel

Haber: Halil Güngör (Egeyön Haber İzmir)