Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Elit Life depremzedeler için hareket geçti

İzmir’in Seferihisar ilçesi açıklarında meydana gelen depremin ardından Bayraklı’da yıkılan binaların enkazında çok sayıda vatandaş hayatını kaybederken evlerinden uzak kalan vatandaşlar çadır kentlerde zor şartlar altında yaşıyor. Türkiye’nin dört bir yanından yardımların ulaştırıldığı depremzedelere bir destek de İzmir önemli restaurantlarından Elit Life’dan geldi. Elit Life sıcak kıymaları pideler hazırlayarak depremzede vatandaşlara gönderdi.

İzmir’in Seferihisar ilçesi açıklarında

İzmir’de meydana gelen depremin ardından, 114 vatandaşımız hayatını kaybederken, 1035 vatandaşımız yaralandı. Hayatını kaybeden vatandaşlarımızın acısı hala yüreklerdeyken binaları yıkılan veya hasar gören İzmirli vatandaşlar çadır kentlerde hayatlarını sürdürüyor. Türkiye’nin dört bir köşesinden vatandaşların temel ihtiyaçları için yardımlar gelirken de İzmir önemli restaurantlarından Elit Life’dan geldi. Elit Life sıcak kıymaları pideler hazırlayarak depremzede vatandaşlara gönderdi.

Elit Life sahibi Deniz Ahilik,“Çadırlarda yaşayan vatandaşlarımız için pidelerimizi hazırladık. Çeşme’den gönderiyoruz. Bu vesile ile depremde mağdur olan bütün yurttaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, kalanlara sabır diliyoruz.”dedi.

https://www.facebook.com/100010597546655/videos/1252177331812173/