Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Göz göz İstanbul’da kayıp!

Spor Toto Süper Lig’in 2.hafta açılış maçında Göztepe, deplasmanda Beşiktaş’a konuk oldu. Vodafone Park’ta oynana maçta Göz göz -3-0 mağlup oldu. 

Spor Toto Süper Lig'in

Spor Toto Süper Lig’in 2.haftası açılış maçında Beşiktaş ile Göztepe İstanbul’da karşı karşıya geldi. Geçtiğimiz hafta Antalyaspor’a 1-0 mağlup olan Göz göz İstanbul deplasmanında Beşiktaş ile oynadığı mücadeleden de 3 puan ile dönemedi.

Vodafone Park’ta oynanan mücadeleye Göztepe, Beto, Gassama, Titi, Sanneh, Leo, Poko, Celso Borges, Yasin, Serdar,  Deniz, Eren 11’ile başladı. Ev sahibi Beşiktaş ise, Karius, Gökhan, Vida, Victor Ruiz, Caner, Oğuzhan, Medel, Ljajic, Boyd, Lens, Güven 11’i ile sahaya çıktı.

Maçın ilk dakikalarından itibaren taraftarın da desteği ile Beşiktaş etkili başladı. Beşiktaş özellikle kanatlardan kurmaya çalıştığı oyun ile Göz göz defansını ilk yarı yıprattı.  İlk yarının sonuna kadar 0-0 giden mücadele 45+2’de Caner’in asistinde Güven Yalçın’ın attığı gol ile 1-0’lık skorla devreye gitti.

BEŞİKTAŞ İKİNCİ YARI FARKA GİTTİ

İkinci yarıda etkisini daha da arttıran Beşiktaş, ilk yarıda attığı golün özgüveni ve taraftar desteği ile ataklarını sıklaştırdı. Göztepe’de teknik direktör Tamer Tuna ilk değişikliğini devre arasında Eren Derdiyok yerine Halil Akbunar’ı alarak yaptı. 54. dakikada Caner’in ceza alanı içine yaptığı sert orta hiç kimseye değmeden doğrudan Göztepe kalesine gitti. 2-0 2. golün ardından atakları daha da sıklaştıran Beşiktaş, 59. dakikada bu defa Adem Ljajic’in ayağından bulduğu gol ile skoru 3-0’a getirdi. Maç boyunca Göz göz savunmada kalan taraf oldu. . 61. dakikada ise Yasin Öztekin yerine Andre Castro dahil oldu.Beşiktaş’ta ise Abdullah Avcı ise 61. dakikada Tyler Boyd’un yerine yeni transfer N’koudo’ya şans verdi. 67. dakikada Medel yerine Necip Uysal oyuna girdi. Andre Poko 72. dakikada sarı kart gördü. Göz göz son değişikliğini 75 dakikada Celso Borges yerine Alpaslan Öztürk’ü alarak kullandı.  Beşiktaş’ta ise Victor Ruiz sarı kart gören isim oldu. Teknik Direktör Abdullah Avcı ise son değişiklik hakkını Oğuzhan Özyakup yerine Muhayyer Oktay’ı 84. dakikada oyuna alarak yaptı.

Maçın sonlarına doğru pas oyunları ile geçen mücadele 3-0 sona erdi.

BEŞİKTAŞ: 3

GÖZTEPE: 0

GOLLER:

Güven Yalçın 45+2, Caner Erkin 54, Adem Ljajic 59.

SARI KARTLAR:

Victor Ruiz 73. dakika (Beşiktaş) Andre Poko 72.dakika (Göztepe)

 

Emine Bulut için 1 dakikalık sessizlik!

Emine Bulut cinayetine sessiz kalmadı