Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmir Berberler Odası’ndan üyelerine destek

İzmir Berberler Odası Başkanı Şükrü Bilgin, sosyal medya üzerinden yaptığı canlı yayın ile üyelerine sevindirici bir haber iletti. Korona virüs salgını nedeniyle iş yapamayan üyelerine destekte bulunacaklarını açıkladı.

İzmir Berberler Odası Başkanı

Türkiye’de korona virüs salgını hayatı adeta durdurma noktasına getirdi. Bir çok işyeri faaliyetini durdurdu. Meslekler içinde faaliyetleri tamamen duranlardan biri ise berberlik ve kuaförlük oldu. Yayımlanan tedbirlerle berberler ve kuaförlerin dükkanlarında ve evlerde hizmet vermesi durduruldu. Bu durum üzerine gelirlerinden yoksun kalan berberlere İzmir Berberler Odası’ndan destek geldi.

İzmir Berberler Odası Başkanı Şükrü Bilgin, sosyal medya üzerinden yaptığı canlı yayın ile üyelerine anlaşılan zincir markette harcama yapmak için 100 TL limitli kart dağıtacaklarını açıkladı.

100 TL’LİK KART

Bilgin açıklamasında,”Biz oda olarak resmi bir kurumuz ve kanunumuz var. 5362 ile yönetilen bir odayız. Biz kafamıza göre bir yardım kampanyası yapamıyoruz. Bize Perşembe günü bakanlığımız ve konfederasyonumuzdan resmi yazı geldi. Bütçesi olan odalar üyelerine yardım edebilir şeklinde. Bu haber bizi sevindirdi. Oda yönetimini de bugün acil topladım. Kendi cebimizden de katarak bütçemizi orataya koyarak yardım yapmak için harekete geçtik. Market zinciri ile anlaşarak 100 TL’lik yardımlarda bulunacağız. Üyelerimiz verdiğimiz kartlarla zincir marketlere giderek sigara ve kontör haricinde ihtiyaçlarını bu kartla giderecek.”dedi.

GENELGE BEKLENDİ

Bilgin,”Bu yardımda önemli olan sizler için hazırladığımız maddi yardım talebi formu var. İzmir Valiliği, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve bulunduğunuz ilçe belediyesinden 3 imza bize gerekiyor. Odamıza gelerek bu formları doldurmanız gerekiyor. Bizde gerekli makamları istekleri ileteceğiz. Odamız saat 09:00’da açılıp 15:00’da kapanıyor. Burada ana temanın resmi davranmak olduğunu bilmenizi isterim. Biz bu zamana kadar odamızın uymak zorunda olduğu bilanço yüzünden beklemek zorunda kaldık. Eğer o bilançoyu aşarsak suç işlemiş oluruz. Allah’tan genelge geldi. Biz bütçemizi sarsmadan sizlere bu yardımı vermek istiyoruz. Ayrıca beklediğiniz nakdi yardımlar var. Sizin adınıza sosyal yardımlaşma fonundan talep edeceğiz.”şeklinde konuştu.

https://www.facebook.com/sukru.bilgin.3/videos/4242732445752312/