Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Pınar Karşıyaka Güle Oynaya

ING Basketbol Süper Ligi’nin 23. Haftasında Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonunda Büyükçekmece Basketbol’u konuk eden Pınar Karşıyaka, sahadan 117-82’lik skorla galip ayrıldı ve galibiyet serisini 3 maça çıkarttı.

ING Basketbol Süper Ligi’nin

Karşılaşmanın ilk çeyreğine Metecan, Morgan ve M’Baye’nin etkili oyunuyla hızlı başlayan Pınar Karşıyaka, geri kalan bölümde de skorer oyunu sürdürdü ve ilk çeyreği 29-17 önde tamamladı. 

İkinci çeyreğe de yüksek viteste başlayan ev sahibi ekip, benchten gelen Henry ve DJ Kennedy’nin de skora katkı vermesiyle farkı 20 sayının üzerine çıkarmayı başardı ve devre arasına 60-35’lik üstünlükle girdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında da rakibine geri dönüş şansı vermeyen Pınar Karşıyaka 117-82’lik skorla sahadan ayrılarak sezonun en rahat galibiyetlerinden birini 35 sayılık farkla almayı başardı.

23’te 15 ile inanılması güç bir üç sayılık yüzdesiyle maçı tamamlayan İzmir temsilcisinde tam 6 oyuncu çift haneli skor üretmeyi başarırken M’baye 26 sayıyla takımının en skorer ismi oldu. Büyükçekmece Basketbol’da Olaseni’nin 28 sayısı mağlubiyeti önlemeye yetmedi.

Pınar Karşıyaka önümüzdeki hafta HDI Sigorta Afyon Belediyesi’ne konuk olacak.