Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Denizlispor stoper transferini bitirdi!

Spor Toto Süper Lig’de 2’de 2 yaparak süper bir giriş yapan YUKATEL Denizlispor transfere nokta koymaya hazırlanıyor. Yeşil-siyahlılar Empoli’de forma giyen Frederic Veseli transferini bitirdi.

Spor Toto Süper Lig’de

YUKATEL Denizlispor stoper arayışlarında sona yaklaştı.  Süper Lig’de 2-0’lık Galatasaray ve Antalyaspor galibiyetleri ile başlayarak mbüyük heyecan yarattı. Futbol camiasının dikkatini üzerine çeken yeşil-siyahlılar transfer döneminin bitimine az bir süre kala transferlerini tamamlamak istiyor. Teknik Direktör Yücel İldiz’in raporu üzerine en az 2 transfer yapmak isteyen YUKATEL Denizlispor stoper transferini bitirdi.

Yeşil-siyahlılar İtalya’nın Empoli ekibinden stoper Frederic Veseli ile her konuda anlaştı. YUKATEL Denizlispor oyuncuyu kısa sürede Denizli’ye getirerek imza attırması bekleniyor.

FREDERİC VESELİ KİMDİR?

1992 yılında İsviçre’de doğan, aslen Arnavut olan Frederic Veseli, 2013-2014 sezonunda profesyonel kariyerine Manchester City’de başladı. Ardından sırasıyla, İpswich, Manchester City U23, Manchester United U23, Bury, Port Vale ve Lugano’da oynayan 26 yaşındaki stoper son 3 sezonda İtalya serie A temsilcilerinden Empoli’de forma giyiyor. Son 3 sezonda Empoli forması ile 78 resmi maçın 68’inde ilk 11 çıkan Veseli, 4 asist yaptı. 26 yaşındaki futbolcunun 2021 yılına kadar Empoli ile sözleşmesi bulunuyor.

YUKATEL DENİZLİSPOR’DAN BOMBA BAŞLANGIÇ

Süper Lig’in yeni ekibi YUKATEL Denizlispor, lige Galatasaray ve Antalyaspor galibiyetleri ile başladı. 2 hafta geride kalan ligde 3. sırada yer alan yeşil-siyahlılar 4 gol kaydedip kalesini gole kapadı. Ligde gol yemeyen tek takım olan YUKATEL Denizlispor bu formunu haftasonu karşılaşacağı Göztepe maçında devam ettirmek istiyor.

HABER:ORAL CAN TATAR

 

YUKATEL Denizlispor, Göztepe deplasmanına çıkıyor

Altınordu Ufuk Budak ‘ı kadrosuna kattı