Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Milletvekili Şahin Tin Kahramanmaraş’ta çalışmalarını sürdürüyor

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerde 10 il büyük hasar aldı, binlerce kişi ise hayatını kaybetti. Depremin ardından deprem bölgesine giden Ak Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, bölgede çalışmalarını sürdürüyor.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen

Yüzyılın felaketi olarak adlandırılan, 10 ilde büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 4.6 büyüklüğündeki depremde binlerce kişi hayatını kaybetti. Büyük oranda zararın meydana geldiği illerde yardım çalışmaları devam ediyor. Ak Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, yardım çalışmalarının sürdüğü deprem bölgelerinde faaliyetleri yakından takip ediyor.

Bölgede çalışmalarını sürdüren Milletvekili Tin Denizli’den deprem bölgesine destek için gelen ekiple bir araya geldi. Tin sosyal medyadan yaptığı açıklamada “Türkiye’nin her yerinden olduğu gibi Denizli’mizden de görevlilerimiz, gönüllülerimiz deprem afetinin yaralarını sarmak için Kahramanmaraş’ta büyük gayret içindeler. Hepsinden Allah razı olsun. Türkiye tek yürek seferber olmuş durumda. Birlik ve dayanışmamız en büyük gücümüz” dedi.

Depremzedelere yemek ikramında bulunan Tin “Kahramanmaraş‘ta deprem afetine maruz kalan vatandaşlarımıza, felaketin yaralarını sarmak için bölgeye gelen ekiplere ve gönüllülere ikramlarda bulunduk. Gece gündüz demeden üstün bir gayret sarf ediliyor. Devletimizin gücü, milletimizin feraseti ile yaralarımızı saracağız” ifadelerini kullandı.

Kahramanmaraş’ta Afet Koordinasyon Merkezinde toplantıya katılan Milletvekili Şahin Tin “Kahramanmaraş’ta afet koordinasyon ve planlama çalışmaları süratle devam ediyor. Yıkım büyük, acımız büyük ama biz birlikte daha büyüğüz. Devletimiz bütün imkânlarıyla deprem bölgesinde çalışmalarını sürdürüyor. Yaralarımızı birlikte saracağız. Gayret bizden, tevfik Allah’tan…” şeklinde konuştu.