Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Neval Kütük

Neval Kütük yazdı: Gerçek başarı nedir?

Merhaba sevgili okurlar, bu yazımda sizlere başarılı olmanın yollarından ve başarı yolunda sizi daha da başarılı kılacak yöntemlerden bahsedeceğim. Başarılı olmak için önce gerçek başarının ne olduğunu idrak etmek gerekir. Başarının kaçınılmaz şekilde sizinle olması için başarmak istediğiniz şeye odaklanmanız ve tüm engellere rağmen yolunuza devam etmeniz gerekir.

Dünya Değişim Akademisi’nde Değişim Uzmanları aracılığıyla uygulanan ‘’Başarı Sanatı’’ Değişim programı sayesinde gerçek başarıyı keşfedecek ve yaşayacaksınız. Gerçek başarının kendiniz olmakla ilgili olduğunu idrak edeceksiniz çünkü sadece kendiniz olduğunuzda hayatla ilgili hedefleriniz olabilir. Kendinizi tanıdığınızda, keşfettiğinizde gerçek başarıya ulaşırsınız. İşte Dünya Değişim Akademisi’nde ‘’Başarı Sanatı’’ Değişim Programı ile başarmak istediğiniz her şeye ulaşacaksınız. 

Dünya Değişim Akademisi, mavi ve yeşilin uyumunu hem logosunda hem de giysilerinde kullanıyor. Değişim merkezlerinde sizi Değişim fili karşılıyor. Değişim Fili,  Dünya Değişim Akademisi’nin maskotu. 

Değişim için her zaman bir organizasyon gereklidir. İşte bu organizasyonun diğer ismi, Dünya Değişim Akademisi’dir. Dünya Değişim Akademisi’nin amacı, insanlığın değişim ihtiyacını karşılamak ve değişimi bilimsel temellere oturtmaktır. Böylece içinizdeki tüm yıkıcı güçler yapıcı güçlere, negatif düşünceler de pozitif düşüncelere dönüşecektir. 

“Değişim” derken insanlığın pozitif yönde değişimini kastediyoruz. Değişim, bir süreçtir, akıştır ve sürekli devam eder. Fakat her değişim olumlu yönde olmayabilir. Dünya Değişim Akademisi’nde Değişim Programları aracılığıyla gerçekleşen değişim hep pozitif yöndedir. Değişim bir sanattır ve Değişim Sanatı sayesinde engeller aşılır, içinizdeki uyumuş potansiyeller ortaya çıkar. Değişim ile  kalıplardan özgürleşirsiniz, hayatınızın sorumluluğunu üstlenirsiniz. Değişim bitmek bilmeyen sonsuz bir yolculuktur ve çok heyecanlıdır. Bu yolculukta sizler de bizimle olabilirsiniz. 

 ‘Değişim Uzmanı kimdir? Değişim Uzmanı, insanların yaşadığı sorunları aşabilmesi için yöntemler sunar. Burada kastedilen yöntemler, Değişim Programlarıdır. Dünya Değişim Akademisi’nde 200’ e yakın Değişim Programı vardır. Değişim Uzmanları  bu programların uygulanmasında size rehberlik eder. Ayrıca Değişim Uzmanları, insanların öz doğalarına dönmeleri yolunda yol gösterir. 

Özellikle günümüzde herkes için çok temel olan birkaç Değişim Programına örnek vermek istiyorum. 

‘’Bağımlılıklardan Özgürleşme’’ Değişim Programı ile bağımlılıklarınızın farkına varacak, değişim sanatının etkili çözüm yöntemleri ile bağımlılıklarınızdan özgürleşebileceksiniz. ‘’Bencilliği Aşma’ Değişim Programı ile bencilliği aşıp ötesine geçebileceksiniz. ‘’Cesur olma Sanatı’’ Değişim Programı ile cesaretin gerektiğinde esnek olma, gerektiğinde ise meydan okuma olduğunu anlayacaksınız. Risk almaktan korkmamayı öğreneceksiniz. ‘’Coşkulu Olma Sanatı’’ Değişim Programı ile gerçek coşkunun içinizden geldiğini ve hep sizinle olduğunu keşfedeceksiniz. Coşkulu olmak için kendiniz olmak, kendinizi aşmak ve kendinizle yüzleşmek gerektiğini anlayacaksınız.

Sizlere bu yazımda ‘’Başarı Sanatı’’ Değişim Programından bahsedeceğim. ‘’Başarı Sanatı” Değişim Programını Dünya Değişim Akademisi merkezlerinde yüz yüze veya online olarak uygulayabilirsiniz. Program, 8 çalışmadan oluşuyor ve her çalışma 45 dakika sürüyor. Her çalışmada sizi başarıya biraz daha yaklaştıracak aydınlatıcı bilgilendirmelere ve pratik uygulamalara yer veriliyor. 

Pratik uygulamalar; nefes, vücut çalıştırma ve gerginliği atma tekniklerini kapsıyor.  Beden hareketleri nefeslerle birlikte dinamik olarak uygulanıyor ve duygu, düşünceler yatışıyor. Böylece canlanıyorsunuz ve enerjiniz yükseliyor. 

Dünya Değişim Akademisi’nde uygulanan ‘’Başarı Sanatı’’ Değişim Programı ile gerçek başarıyı yaşayacaksınız. Gerçek başarının kendiniz olmakla yani doğal, samimi, içten olmakla ilgili olduğunu anlayacaksınız. Sadece kendiniz olduğunuzda başarılar elde edersiniz. Başarmak istediğiniz şeye odaklanmak ve her türlü engele rağmen devam etmek, başarının sırrıdır.

Başarı yolunda tutkulu ve meraklı olmak da sizi gerçek başarıya ulaştırır. Odaklanma ve yönetme başarının olmazsa olmazıdır.  Kendinizi yönettiğinizde özgüveniniz artar ve böylece başarı yolunda yılmadan devam edersiniz. İşte bu yetilere Dünya Değişim Akademisi’nde Değişim Uzmanları aracılığı ile sunulan ‘’Başarı Sanatı’’ Değişim Programı sayesinde kazanırsınız.

 ‘’Başarı Sanatı’’ Değişim Programı ile geniş görüşlü olacak ve kendinizin eşsiz olduğunuzu bileceksiniz. Başarının formüllerini öğreneceksiniz. Şunu unutmayın ki, başarılı olmak için mücadeleye gerek yoktur. Sadece kendiniz olmak, her türlü başarıyı elde etmenizi sağlar.

Yazımı sonlandırmadan, sizlere Değişim Uzmanlığı Eğitiminden bahsetmek istiyorum. Bu eğitim,  Dünya Değişim Akademisi ve İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (YENİSEM) işbirliği ile gerçekleşiyor. Eğitim, 8 gün her gün 2 saat olmak üzere toplam 16 saatten oluşuyor. 

Eğitim sonrasında Değişim Uzmanı oluyorsunuz ve uluslararası geçerliliği olan bir sertifika alıyorsunuz. En yakın Değişim Uzmanlığı Eğitimi Haziran ayında gerçekleşecektir. Eğitime katılarak Değişim Uzmanı olabilir, hem kendinizi, hem de tüm dünyayı değiştirebilirsiniz. 

Bir sonraki yazıda farklı bir Değişim Programı ile sizlerle olacağım. Yukarıda bu haftaki yazı kapsamında hazırlanan videoyu izleyebilirsiniz. Bizi takipte kalın.

Sevgilerimle

Neval Kütük

Dünya Değişim Akademisi

Değişim Uzmanı 

nevalkutuk77@gmail.com

0530 877 06 04

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER