Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Hüdayi Kayhan

Hüdayi Kayhan yazdı: Cumhuriyet Coşkusu

Yıl 2021 Türkiye Cumhuriyeti’nin ilan edilişinin 98. yılı Elim Vatanına Atatürk’üne ve Cumhuriyete sahip çıkan tüm vatandaşlar sokaklarda ,bir emekli öğretmen duygularını şöyle dile getiriyor ”95 yıldan bu yana bu kadar coşkulu kutlama görmemiştim, dün sabaha karşı geldik erkence LÖSEV okuluna gittik. Okul bandosu eşliğinde tüm veli, öğrencilerle birlikte Cumhuriyet yürüyüşü yaptık, çok mutluyum”

”Gelecek nesil tıpkı bizim gibi, Cumhuriyete ve ATA’sına sahip çıkacak gurur doluyum.” ”Hepimizin Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun ”Bu duyguları paylaşan benim öğretmen arkadaşım Türkiye’deki gidişata bakarak karamsarlığa düştüklerinde, Mustafa Kemal ATATÜRK ülkeyi gençliğe emanet etmiştir, her ne kadar vurdumduymaz gençlik varsa duyarlı Cumhuriyete sahip çıkacak gençlik de var diye söylüyordum. Hiçbir zaman umudumu yitirmedim ,yitirmeyeceğim Türk gençliği konusunda”

Milli Eğitim Bakanlığı resmi ve Özel tüm okullarında yüz yüze eğitim konusunda doğru bir karar almıştır. 16 Mart 2020′ de uzaktan eğitime geçilmiştir. 6 Eylül 2021 ‘de yaklaşık bir buçuk yıl öğrencilerimiz yüzyüze eğitimden uzak kalmışlardır. Bu açığı kapatmak biraz zor olacak ama Türkiye Cumhuriyeti öğretmenleri vatanseverdir. Geleceği gençliğin oluşturacağı bildikleri için bu açığı bir iki yılda kapatacaklardır. Mustafa Kemal ATATÜRK” Öğretmenler, yeni nesil sizlerin eseri olacaktır ”demekle Cumhuriyet öğretmenlerine ne kadar güvendiğini belirtmiştir. Haydi arkadaşlar görev bizim. Bu açığı kapatalım bu çocuklarımızı çağdaş dünyaya uygun bir şekilde yetiştirelim.

Esen kalın..

                                                                                           Hüdayi KAYHAN

                                                                                             Eğitimci Yazar

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER