Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Hüdayi Kayhan

Hüdayi Kayhan’ın kaleminden.. On Kasım

Tüm yaşamını Türk Milletinin tarihten silinmemesi ,özgürlüğü ve refah yaşamı için heba eden büyük insandır Mustafa Kemal Atatürk .Türk adını tarihe silinmez harflerle yazdırmış ve silmek isteyenler başarılı olamamıştır. Türkiye Cumhuriyeti Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ ün parmak izidir silinemez .Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK Türkiye Cumhuriyetinin parmak izidir silinemez. Yaşamı boyunca ülkede bulunan yunan kalıntıları, İngiliz kalıntıları ile mücadele etmiş ve Yunan kalıntıları İngiliz kalıntıları İsrail’in desteği ile tarikatlar kurup cahil ve fakir halkı zehirlemişlerdir. Türk’ü savaşla silemeyeceklerini bilen emperyalistler ”Türkiye’de bulunan tarikatlar cahil ve fakir halkı zehirlemişlerdir. Türkü savaşla silemeyeceklerini bilen emperyalistler ’’Türkiye’de bulunan tarikatlar bizim ileri Karakolumuzdur’’ diyerek tarikatlara sonsuz destek vermişlerdir. Şu anda başarılı olmuş görünseler de Atatürk gençliği buna müsaade etmeyecektir. Atatürk Gençliğe hitabede’’ iktidarı ele geçirenler gaflet ve delalet hatta hıyanet içinde olabilirler. Hatta bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhid edilebilirler. Millet fakr-u zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir. Ey Türk istikbalinin evladı!
İşte bu Ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen Türk İstiklâli ve Cumhuriyetini kurtarmaktır . ‘’Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur’’ diyerek Türkiye Cumhuriyeti’ni bizlere emanet etmiştir. Bin yıldır Anadolu’da pişen ekmek un ve suyla yoğrulmuyor, unla kanla yoğruluyor.
İki bin iki yüz yıl sonra Mete’yi bin altı yüz yıl sonra Tanrının Kırbacı Atilla’yı , bin iki yüz elli yıl sonra Bilge Kaan’ı bin yıl sonra Alparslan’ı nasıl unutmadıysak Mustafa Kemal ATATÜRK’ü ve aziz hatırasını da binlerce yıl geçse de asla unutmayacağız.
Yüce Atatürk ! emanetin emanetimizdir. Kanımızın son damlasına kadar Türkiye Cumhuriyeti’ni koruyup kollayacağımıza, sana ve de Türkiye Cumhuriyetine ve de Türklüğe yakışır nesiller yetiştireceğimize and içeriz .

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER